5 motive pentru care ar trebui sa iti cumperi o centrala tip candle

Lemnul a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri ca materie prima pentru incalzire, iar acesta ramane in continuare o resursa viabila la care apeleaza persoanele care locuiesc la casa si doresc o alternativa economica pentru incalzire. Cu toate acestea, arderea clasica a lemnului a fost revolutionata prin folosirea principiului de ardere tip candle!

Centralele pe lemne disponibile in momentul actual pe piata pot fi impartite in mai multe categorii in functie de diferite caracteristici. Unul dintre cele mai importante criterii ramane insa principiul de ardere. Exista deci centrale pe lemne principiu candle si centrale termice care folosesc arderea clasica.

Acestea dintai se dovedesc insa a fi o varianta preferata de tot mai multe persoane. Despre ele ne-am propus sa discutam si noi in acest articol. Mai exact, vom prezenta 5 motive pentru care ar trebui sa iti cumperi o centrala tip candle marca Liepsnele:

Consum redus pentru incalzire

Cel mai important avantaj al centralelor cu ardere tip candle este consumul redus pe care il au. Drept urmare, daca vei alege sa iti achizitionezi o centrala care foloseste arderea tip lumanare, te vei bucura de un consum redus si vei reusi sa faci economii consistente de la o luna la alta.

Arderea lenta permite ca puterea calorica a lemnului sa fie folosita la capacitate maxima, fara sa se risipeasca nimic.

Autonomie generoasa

La fel de importanta este si autonomia generoasa pe care centralele pe lemne marca Liepsnele o au datorita principiului de ardere tip candle. Mai exact, in acest caz vorbim despre o autonomie de pana la 30 de ore. Practic, in tot in acest timp nu va mai trebui sa vizitezi camera centralei pentru a o alimenta.

Autonomia generoasa este posibila datorita arderii lente garantata de principiul tip lumanare si poate fi un motiv suficient de bine intemeiat pentru a alege o centrala de acest tip.

Depuneri minime

Faptul ca utilizatorul centralei termice pe lemne este nevoit sa intervina pentru alimentare si pentru lucrarile de intretinere a centralei poate fi privit ca un dezavantaj. In cazul centralelor cu principiul de ardere tip lumanare acest dezavantaj poate fi considerat minor.

Nu numai ca autonomia este mare, ci totodata arderea tip candle permite arderea depunerilor de gudron de pe peretii cazanului, in urma arderii depunerile fiind la un nivel minim. Practic, ca utilizator al unei centralei termice pe lemne tip candle, responsabilitatile sunt minime.

Cenusa nu trebuie scoasa foarte des

Un alt avantaj este si faptul ca cenusa nu trebuie scoasa in mod frecvent, ceea ce inseamna mai putina munca pentru proprietarul centralei pe lemne. Mai exact, daca se foloseste lemn pentru alimentarea centralei, cenusa trebuie indepartata doar de doua ori pe luna.

Durata de viata indelungata

Desi inovativ, sistemul de ardere tip lumanare este in mare parte simplu. Iar aceasta simplitate este avantajoasa datorita faptului ca astfel durata de viata a centralei creste considerabil. In cazul centralelor Liepsnele, aceasta durata de viata a fost aproximata la peste 25 de ani.

Achizitioneaza-ti si tu o centrala pe lemne marca Liepsnele cu principiul de ardere tip candle iar numeroasele sale avantaje te vor incanta!

Leave a Reply

\