Alimentarea cu apa a casei iti da batai de cap? Foloseste pompa Dab Idea 150!

Casa pe pamant, departe de aglomeratia orasului, de zgomot si de poluare, reprezinta un vis din ce in ce mai prezent in mintea si pe buzele noastre. Si totusi, inarmati cu avizele necesare, cu o pompa Dab Idea 150 si cu multe sperante, se prea poate sa intalnim dificultati in ceea ce priveste alimentarea cu apa a casei.

Este important ca atunci cand achizitionezi o casa, sau atunci cand vrei sa iti alimentezi locuinta cu apa, sa ai in vedere cateva lucruri importante. O documentare temeinica te poate scuti de neplaceri si te poate aduce mai repede in punctul in care iti doresti sa ajungi.

Este nevoie sa ai cateva date de la bun inceput, pentru a nu fi nevoit sa te intorci din drum de nenumarate ori, chiar si pentru cele mai mici lucruri. Este nevoie sa faci un studiu geotehnic pentru a vedea care sunt caracteristicile pamantului in care vei executa foreajul pentru fantana sau put.

Ori, in cazul in care fantana deja exista, ar trebui sa iei in calcul cateva verificari la nivelul acesteia, dar si in ceea ce priveste apa, pentru a fi sigur de reusita.

De aceea, pana sa alegi o pompa Dab Idea 150, ar trebui sa te consulti cu cateva persoane care stiu exact ce anume sa iti recomande. Este nevoie de acest pas deoarece in functie de calitatea apei, dar si de caracteristicile terenului, vei alege produsul potrivit pentru pomparea apei catre casa ta.

O pompa care nu este menita sa lucreze in anumite conditii nu va da randamentul scontat, drept pentru care este important sa stim detaliile ce vor influenta modul de lucru.

O data cunoscute aceste caracteristici, este la fel de important ce produs alegem. O pompa Dab Idea 150 poate fi potrivita in ceea ce priveste sistemele de alimentare cu apa sdin putiri si fantani de 4 “, dar ea poate fi folosita si in ceea ce priveste alimentarea sistemelor de irigare sau alimentare cu apa in mediu industrial, la nivel de microintreprinderi.

Pompa are o inaltime maxima de pompare de 90 de metri si o rezistenta la nisip de 40 g/ mc. Debitul maxim de2,4 metri cubi asigura necesarul unei locuinte, fara a intampina dificultati insa, fireste, acest lucru se intampla in cazul exploatarii normale a pompei. Diametrul pompei este de 93 mm, iar diametrul de refulare este de 1″. Lungimea pompei este de 602 mm, puterea absorbita este de 1500 W iar puterea utila este de 1100 W.

Fireste, aceste date tehnice nu ne sunt necesare decat in momentul in care alegem produsul, deoarece datelor tabelare trebuie sa le corespunda si cerintele din teren. Gradul de puritate al apei, tipul forajului si multe alte detalii, importante am spune noi, conlucreaza cu abilitatea pompei de a aduce apa la suprafata, acolo unde este nevoie de ea.

Dincolo de acestea insa, este important ca in final pompa sa raspunda serviciilor pentru care este folosita, astfel incat alimentarea cu apa sa se faca in mod natural, fara a intampina probleme pe parcursul duratei de utilizare.

Leave a Reply

\