Ce este Legis Plus?

Legis plus reprezinta o aplicatie foarte specifica care ofera posibilitatea de a accesa online anumite baze de date de legislatie a programului cu acelasi nume, Legis, fara a fi nevoie de o alta persoana fizica, intrucat acest program poate fi folosit direct de pe computerul dumneavoastra, si fara a fi instalat, ceea ce face utilizarea programului sa fie foarte usoara si rapida.

lege

Daca ar fi sa descriem sumar facilitatile programului am avea nevoie de cateva pagini de A4, insa vom incerca in acest articol sa realizam acest lucru in mai putin de o pagina. Programul Legis Plus are numeroase beneficii, avantaje si facilitati, in plus el poate fi actualizat zilnic, ceea ce scade riscul de aparitie a greselilor, si sporeste numarul de avantaje datorita faptului ca dupa ce a fost achizitionat acesta poate fi imbunatatit si pe parcurs. Programul Legis Plus ofera posibilitatea de a alege si de a cauta foarte rapid dupa mai multe criterii legi sau alte articole din legislatie.

Daca folositi sau aveti nevoie de acte oficiale, puteti oricand sa apelati la acest program intrucat el ofera la zi forma actualizata a actelor oficiale, ofera facilitati de vizualizare astfel incat ca programul sa poata fi folosit mai cu usurinta chiar si de catre acei utilizatori incepatori, si in cazul acelor documente care va sunt necesare puteti oricand sa le tipariti la imprimata prin intermediul acestui program.
Despre modulele programului LegisPlus vom incerca din nou o mica sumarizare, intrucat numarul acestora este destul de voluminos. Asadar, programul LegisPlus are o specializare completa pe aspectul legislatiei, acoperind subiecte de la legislatia Romaniei, clasificari, autorizatii, doctrine, jurisprudenta, achizitii publice, pana la sinteze economice sau corespondenta coduri. Programul este un must have pentru orice persoana care necesita un anumit model pentru un document si nu este sigura de model, ori pentru a cauta in dictionar diversi termeni din legislatie pentru a putea intelege mai bine anumite documente.
In ceea ce priveste poate modulul cel mai important al acestui program, si anume cel al legislatiei Romaniei, acesta este cu siguranta si cel mai voluminos, intrucat cuprinde baze de date cu aproximativ 100.00 de acte normative din secolul 19 si pana in prezent, mai cuprinde aproape toate tipurile de acte oficiale din perioada pe care am specificat-o mai sus, acte oficiale precum hotorari, legi, anexe, decrete, precizari sau si norme, toate codurile, inclusiv cele de procedura civila, penal si a muncii, precum si mai multiple legislatii ale Romaniei, de la legislatiei din secolul 19, pana in prezent.
In concluzie, programul Legis Plus este obligatoriu pentru toti acei indivizi care au de lucru cu legislatia sau au nevoie doar pe scurt timp de a accesa anumite documente, legi, ordonante, ori coduri cum ar fi cel civil sau al muncii.

Leave a Reply

\