Cereri in casatorie, diamante si emotii

Imagineaza-ti urmatorul scenariu – tu si cu iubita ta, strangandu-va in brate. Tu esti mult mai emotionat ca niciodata, pentru ca doresti sa ii pui cea mai grea, dar poate si cea mai frumoasa intrebare: „Doresti sa te casatoresti cu mine?”

De aici insa lucrurile pot sa ia oricand o turnura nepotrivita. Vocea ta poate sa devina tot mai tremurata, felul in care esti imbracat sa fie nepotrivit, tu nu poti parea prea sincer etc. Acestea sunt cele mai minuscule detalii, care pot sa transforme cererea ta intr-un adevarat fiasco.

Insa, de departe cel mai dezastruos se poate dovedi inelul nepotrivit ales pentru iubita ta. Nu cred ca ti-ai dori sa o jignesti prin alegerea unui model inestetic, care, scuza-ma, poate sa arate ca ultima tinichea, luat de la un colt de strada. Chiar daca ai dat o groaza de bani pe el, e posibil ca iubita ta sa se simta jignita de alegerea ta, pentru ca nu este in cunostinta de cauza.

A nu se intelege ca femeile sunt materialiste, dar apreciaza obiectele de valoare ce sunt alese dupa cele mai inalte criterii estetice si de calitate. Si hai sa fim sinceri, nimeni nu ar dori sa se casatoreasca cu cineva care pare sa nu isi dea deloc silinta sa gaseasca ceva unic, care sa o impresioneze si sa o convinga ca persoana cu care isi va petrece tot restul vietii e alegerea perfecta.

E nevoie de acel ceva care sa ilustreze la perfectiune iubirea purtata fata de ea. Pana la urma, reprezinta una dintre investitiile care au fost gandite pentru o viata de om, asa ca aici nu isi gasesc loc economiile.

Un inel de calitate poate fi gasit chiar si in mediul online, cum sunt cele oferite de Diamag. Vei putea alege din multe astfel de modele de inele de logodna din aur pe cel potrivit. Avantajul adus de acest magazin online e personalizarea. Tu vei fi cel care gandeste inelul, in asa fel incat sa fie unic, inconfundabil si inegalabil.

Primul pas pe care va trebui sa il faci va fi alegerea monturii. Astfel, vei avea de ales intre mai multe tipuri de aur pe cel preferat. Poate fi aur alb, galben sau chiar roz – o alegere extravaganta, extrem de placuta in anul 2017.

Al doilea pas va fi alegerea diamantului. Nu trebuie sa te sperii de acest pas, tu vei fi cel care il alege, in functie de mai multe criterii. Cu putin noroc poti gasi diamante care sa aiba pretul de aproximativ 1500 de lei. Totusi cele mai recomandate raman cele care costa minim 3500 de lei, datorita caracteristicilor de top avute.

Iar al treilea pas va fi comanda si gata, ai inelul necesar pentru o cerere ca la carte. Iar daca ai ceva indoieli cu privire la cat de veritabile sunt inelele oferite de Diamag, trebuie sa stai fara niciun fel de grija. Toate diamanele oferite de Diamag sunt trimise spre analiza catre Institutul American de Gemologie. Abia dupa ce au fost atent verificate de catre cercetatorii institutului, pot obtine certificarea GIA, prin care li se acorda un statut aparte.

Cu un asemenea inel, crezi ca vei mai avea emotii cand va trebui sa faci pasul cel mare?

Leave a Reply

\