Cum sa iti pui unghii cu gel

In ultimul an si jumatate am mers la salon cel putin o data pe luna pentru a-mi face unghiile cu gel. Am acordat o atentie deosebita produselor pe care le foloseau, dar inca nu aveam dorinta de a-mi face unghiile acasa.

Au fost cateva lucruri care m-au deranjat totusi – 1) Obtinerea unghiilor mele a fost atat de consumatoare de timp!

A trebuit sa conduc la si de la salonul de unghii (de obicei 20 de minute in fiecare sens) si apoi am stat acolo timp de o ora si 2) nu am putut gasi pe nimeni care sa faca unghiile perfect.

Ultima oara cand m-am dus, barbatul care mi-a facut unghiile nu era prea amabil. Mi-am lovit accidental unghia de uscatorul de unghii si s-a uitat la mine suparat.

Sooooo …. asta ma duce astazi aici! Acesti doi factori m-au motivat sa-mi fac unghiile cu gel, la domiciliu. Am invatat cateva lucruri de-a lungul anilor. Este frumos, pentru ca acum pot sa ma asez si sa vad o emisiune la televizor si sa-mi fac unghiile acasa economisind bani. Este o victorie / un castig. Oh, si nimeni nu se uita la mine urat cand gresesc.

In primul rand, veti avea nevoie de consumabile pentru a obtine unghii cu gel acasa. Retineti ca este vorba despre o investitie initiala, dar va fi platita de mai multe ori si apoi va fi semnificativ mai putin costisitoare, fata de momentul cand mergeti la salon in fiecare luna.

Materialele pe care le cumperi vor face sau vor strica succesul si, asa cum am spus, m-am uitat la ce sa folosesc si cred ca un motiv mare pentru care am fost atat de incredibil de frustrat in primele momente in care mi-am facut unghiile de gel este ca nu aveam materialele potrivite pentru succes. Ulterior am gasit un set geluri pentru unghii Canni,  super bun.

 • Lampa pentru unghii.
 • Acetona pentru a elimina oja
 • Tampoane din bumbac
 • Lac de unghii
 • Cutit pentru indepartarea cuticulelor
 • Pile de unghii – recomand foarte mult o pila de unghii de sticla. Aceasta este o optiune minunata!
 • Foarfecuta de cuticule
 • Unghiera
 • Tampoane din bumbac pentru unghii
 • Degresant sau alcool
 • PH bond, stratul de baza si stratul superior
 • Gel de unghii

Daca aveti deja gel, trebuie sa taiati tampoanele de bumbac in 4 bucati si sa le inmuiati cu acetona. Apoi acoperiti-va unghia cu tamponul de bumbac. Pastrati-l acolo timp de 15 minute. Acesta este un moment excelent pentru a viziona un show bun la televizor!

Indepartati tampoanele si incepeti folositi pila electrica sau manuala.

Aplicati lichidul pentru indepartarea cuticulelor pe cuticulele dvs. si frecati. Utilizati cutitul de indepartare a cuticulelor si razuitorul de otel pentru a impinge cuticulele si a le ridica. Utilizat foarfecuta de cuticule pentru a taia cuticulele de pe unghii.

Aduceti unghiile la lungimea pe care o doriti, folositi pila de unghii pentru a le modela, si buffrerul pe varfurile unghiilor pentru a scoate un pic din stratul superior al unghiei. Acest lucru va ajuta ca gelului sa adere la unghiile dvs. mai bine.

Ulterior puteti porni un ghid de pe youtube si sa urmati pasii impreuna cu persoana care executa.

Leave a Reply

\