De ce este asa greu sa gasesti inelul de logodna perfect?

Pentru o femeie, pregatirea pentru nunta reprezinta cea mai mare bataie de cap. Lunile pierdute in care trebuie sa se decida ce rochie de mireasa va purta la fericitul eveniment, stresul pentru gasirea unui model de coafura impecabil sau realizarea unui machiaj care sa nu lase la vedere nicio imperfectiune reprezinta o adevarata provocare si acumularea unei tensiuni imense.

Intreaga responsabilitate a tot ceea ce reprezinta acest eveniment ar fi pe umerii miresei, daca nu ar exista si o anumita situatie ce se cuvine a fi rezolvata si de barbat – cererea in casatorie.

Gasirea unui model de inel care sa se potriveasca perfect pe mana iubitei nu este chiar cea mai simpla sarcina. Pe langa faptul ca decorul trebuie sa fie stralucitor, momentul sa fie unul surprinzator pentru ea, iar fiecare element pus la punct, pretentiile viitoarei mirese fata de inelul de logodna sunt destul de mari.

Inelul are menirea de a marca momentul in care cei doi isi promit o viata impreuna, respect si iubire unul celuilalt. De aceea, el trebuie sa prezinte toate caracteristicile perfecte pentru a putea ramane mereu un simbol frumos care sa se potriveasca cu evolutia celor doi.

Nu este deloc usor pentru un barbat sa gaseasca inelul chiar cel mai corespunzator. Trebuie sa aiba in vedere mai multe elemente pentru a nu da gres cu alegerea sa si sa ii poata face marea bucurie si partenerei sale.

Iata, care sunt principalele criterii de care trebuie sa tina cont petitorul atunci cand isi va cere iubita de sotie:

  • Este obligatoriu ca marimea inelului sa fie cea ideala. In acest caz, cel mai indicat ar fi ca viitorul sot sa aleaga un alt inel al iubitei pentru a fi realizat un model cu o marime asemenea.
  • Modelul de inel de logodna ce va fi ales trebuie sa se potriveasca cu gusturile celei care il va purta. Ceea ce ii va face cu ochiul barbatului in vitrinele magazinului nu este si ceea ce ar fi pe gustul ei. In primul rand, este necesar sa fie analizate stilurile catre care se orienteaza viitoarea mireasa, observarea celorlalte bijuterii, precum si tinutele pe care le poarta. Pe langa faptul ca modelul ar trebui sa fie pe placul ei, conteaza mult sa se si poata armoniza cu celelalte accesorii.
  • Inelul de logodna trebuie sa aiba o durata de viata foarte lunga, asa ca este esentiala calitatea materialului din care este confectionat. Cunoscut si ramas la fel de celebru pentru tot ceea ce presupune el, aurul a ramas varianta de top. Avantajul este ca se gaseste in mai multe culori precum: alb, galben sau roz, alegerea facandu-se doar dupa ceea ce se potriveste fiecarui gust.
  • In functie de culoarea pielii, este important sa se faca un criteriu de selectie al modelului adecvat. Aurul alb este recunoscut pentru ca se potriveste cu orice nuanta a pielii, insa in special celei mai deschise. Culorile mai puternice de galben sau roz sunt recomandate pe mainile domnisoarelor cu un ton al pielii usor mai pronuntat. Stralucirea diamantelor si a pietrelor pretioase, de asemenea, poate fi combinata dupa culoarea pielii.

Exista suficiente conditii ce ar trebui luate in considerare pentru alegerea cea mai potrivita a inelului de logodna. Greselile nu sunt acceptate intr-o imprejurare atat de importanta si delicata ca cea a cererii in casatorie.

Leave a Reply

\