De ce sa folosesti WordPress pentru site-ul tau?

In momentul in care ai de gand sa iti creezi un site pentru firma ta, cu siguranta cea mai indicata platforma ar fi WordPress, asa ca in continuare vom discuta despre motivele pentru care ar fi indicat sa alegi aceasta platforma.

Inca din anul 2003, WordPress a devenit un manager de continut, iar in prezent mai mult de 75 de milioane de site-uri sunt construite pe aceasta platforma, care este capabila sa actualizeze si sa acceseze un site intr-un mod dinamic.

Chiar daca la inceput, aceasta platforma a fost doar un server oarecare pentru blogging, atat de mult s-a dezvoltat odata cu trecerea timpului, incat a ajuns sa fie un instrument de creare de site-uri web.

Chiar si specialistii in optimizarea seo de la http://danbradu.com/optimizare-seo/, prefera sa optimizeze site-urile de pe aceasta platforma, decat site-urile de pe alte platforme, iar in continuare vom discuta de c ear trebui sa iti creezi un site pe WordPress.

In primul rand, aceasta platforma are un panou care este prietenos si accesibil oricarui utilizator, asa ca se poate administra si gestiona usor, atat de catre experti cat si de catre incepatori. Pe aceasta platforma vei putea sa creezi continut, sa editezi si sa publici, simplu si usor.

Aceasta platforma este ideala pentru site-ul tau datorita faptului ca dispune de toate instrumentele si de toate facilitatile pentru procesul de optimizare seo, iar din acest punct de vedere, este unul dintre cele mai prietenoase manager de continut.

WordPress iti poate pune la dispozitie o gama diferita de pluginuri, cu scopul imbunatatirii functionalitatii, securitatii si optimizarii site-ului. Totusi, ideal ar fi sa lasi active doar acele pluginuri pe care le utilizezi, iar cele nefolosite si vechi ar trebui sa fie dezactivate, pentru ca pot sa fie destul de vulnerabile pentru site.

Securitatea si siguranta reprezinta deasemenea alti doi factori importanti pentru care ai putea sa iti indrepti atentia spre aceasta platforma in momentul in care ai de gand sa iti creezi un website.

Site-urile care sunt construite pe platforma WordPress sunt mobile friendly, si ofera tot felul de teme prietenoase pentru fiecare tip de dispozitiv in parte, iar acest lucru imbunatateste experienta traita de catre orice utilizator.

Compatibilitatea este un alt motiv pentru care poti alege cu incredere sa iti creezi site-ul pe aceasta platforma, pentru ca aceasta platforma utilizeaza coduri in conformitate cu W3C, al caror rol este acela de a-ti arata faptul ca site-urile construite pe WordPress pot sa fie accesate de pe orice browser existent.

Faptul ca poti sa postezi diferite tipuri de continut, de la imagini sau video, pana la articole scrise, sau orice alte tipuri de continut, reprezinta fara indoiala un alt motiv intemeiat pentru care ai putea sa iti creezi site-ul pe platforma WordPress.

Asadar, dupa cum se poate observa, se pot gasi o multime de motive care sa te determine ca in momentul in care ai de gand sa iti creezi un site, sa alegi ca acesta sa fie creat pe platforma WordPress.

Leave a Reply

\