De unde am cumparat Ahrefs la cel mai bun pret si de ce am nevoie de el

Din fericire pentru mine am gasit Ahrefs group buy de unde am luat un intreg pachet de 80 de utilitare pentru SEO pe care le pot folosit acum in toate campaniile. Abonamentul este chiar rezonabil pentru ceea ce ofera.

In continuare va vom explica de ce avem nevoie de Ahrefs pentru campaniile publicitare pe care le desfasuram.

Este putin probabil sa obtineti o lista mai mare de idei de cuvinte cheie din alte instrumente, deoarece Ahrefs este mandru ca are cea mai mare baza de date cu interogari de cautare in afara Google.

Puteti apoi sa filtrati dupa Dificultate de cuvinte cheie (KD) – o metrica unica pentru Ahrefs – pentru a descoperi cuvinte cheie cu concurenta redusa.

Cuvinte cheie Explorer> introduceti cuvant cheie lung > potrivire expresie> adaugati filtru KD <= 20

Daca sunteti in cautarea unor cuvinte cheie cu dificultati de mica valoare, cu o valoare comerciala ridicata, incercati sa adaugati un filtru CPC (acest lucru nu este super actualizat, dar este inca un bun indicator al valorii comerciale).

Cuvinte cheie Explorer> filtrare pentru KD <= 11 si CPC $ 5 +

Aceasta descopera cuvinte cheie cu nivel scazut de competitie cu un CPC mare (pe Google AdWords). Retineti ca, daca oamenii platesc bani buni pentru a face publicitate pentru astfel de cuvinte cheie, puteti paria ca au intentii comerciale.

De asemenea, este posibil sa filtrati pentru interogari care contin cuvinte comerciale intentive cum ar fi cumparare, inchiriere, pret etc.

Gasiti probleme critice legate de SEO care dauneaza performantei site-ului dvs. pe Google

Sunt probleme tehnice simple SEO care trage site-ul inapoi?

Hai sa aflam prin accesarea cu crawlere a site-ului cu auditul site-ului Ahrefs.

Auditul site-ului> proiect nou> introduceti detalii> creati proiect

Acest lucru va face o interogare live viu si va descoperi o multime de probleme cu site-ul dvs. (daca exista, ceea ce aproape intotdeauna fac intr-o anumita capacitate).

Auditul site-ului este un instrument destul de cuprinzator si plin de caracteristici, asadar va recomand sa incepeti prin a va verifica Scorul Sanatatii pentru a vedea o imagine de ansamblu la nivel inalt a sanatatii site-ului dvs.

Apoi, puteti intra mai adanc si puteti investiga anumite probleme, cum ar fi orice etichete HTML care lipsesc pe site-ul dvs. (utilizand raportul etichetelor HTML in Auditul site-ului).

Audit de site> proiect> accesare cu crawlere> prezentare generala> defilati la etichete HTML si continut

Acest lucru va va spune despre orice titlu de meta lipsa si etichete de descriere, printre altele. De asemenea, va va arata daca sunt prea lungi sau scurte sau duplicate.

Dar aici este chestia:

Acesta este doar varful aisbergului atunci cand vine vorba de site-ul Audit. Verificam pentru o multime de probleme diferite in timpul fiecarui crawl.

Prezentare generala> probleme reale.

Va recomandam sa lucrati pentru fiecare problema gasita pe site-ul dvs., apoi le puteti fixa pe fiecare dintre ele.

Asigurati-va ca va concentrati mai intai pe cele mai importante. Puteti utiliza filtrele incorporate (erori, avertismente, notificari) in Auditul site-ului pentru a face acest lucru. Incepeti cu “erorile”, apoi treceti la “avertismente” si, in final, la “notificari”.

Leave a Reply

\