Esti in cautare de bonusuri fara depunere? Iata ce trebuie sa stii

Oricine este incantat sa auda ca are sansa de a castiga un bonus, de a testa gratuit un joc si alte oferte de acest gen. Daca esti jucator inca neinitiat si auzi despre asta ai avea tendinta sa nu crezi ca exista. Te inseli, exista si chiar a existat o perioada in care astfel de oferte sa spunem erau la ordinea zilei.

La ora actuala acolo unde se mai ofera bonus fara depunere este o metoda de promovare resuscitata sa spunem. Se practica destul de des in trecut insa au si aparut tot felul de scheme ce se doreau a fenta sistemul astfel ca multi au abandonat ideea.

Concret, se oferea sansa de a testa un joc sau poate orice tip de joc, cu un bonus primit din partea casei. Ulterior era necesara o depunere atunci cand jucatorul constata ca ii place si ar dori sa mai incerce.

Bonusurile fara depunere la ora actuala sunt mai rare. Acestea se mai intalnesc uneori, insa cei care le ofera sunt foarte atenti la ceea ce inseamna o astfel de promotie. Iata si ce trebuie sa stii despre asta:

  • Nu poti retrage banii. Nu te gandi ca vei primi un bonus si automat vei putea sa faci retragere. Nici vorba. Intocmai pentru ca acesta este riscul cel mai mare. Trebuie sa joci si daca pe baza bonusului ai castigat ceva abia atunci poti cere retragere. In aces sens vei avea ceva de asteptat pentru ca vei fi verificat in vederea validarii.
  • Uneori nu este vorba despre bani. Vei constata ca uneori ceea ce primesti sub forma de bonus fara depunere nu este vorba de bani ci de puncte, de vouchere etc. Intocmai sa nu fii atras de ideea unui potential castig fara efort. Este vorba de sansa de a juca ceva interesant, gratis, insa cu limita si castig doar virtual.
  • Esti limitat in optiuni. Acel bonus ce suna atat de ispititor te va limita cand vine vorba de ceea ce poti sa joci. Poate fi vorba de un joc nou ce se testeaza si astfel strategia de promovare include si astfel de bonusuri. Erau mult mai populare in trecut, astfel ca la ora actuala vei gasi mai rar astfel de optiuni.
  • Nu ai nimic de pierdut. Pana la urma de dragul jocurilor vei incerca si o astfel de metoda. Nu ai nimic de pierdut insa trebuie sa stii ca vei fi pus sa iti creezi cont, acesta trebuie sa fie unicul detinut, ti se va cere validare cu email si ai dreptul o singura data la un astfel de bonus. Acestea sunt pur si simplu masuri de siguranta ca nu vei fenta sistemul si vei fi corect. Altfel imagineaza-ti cati ar incerca sa castige de pe urma unor astfel de oferte.

Asadar, daca esti un impatimit a jocurilor, stii ca astfel de oferte precum bonusurile fara depunere sunt ocazii rare. Cand apar ai sansa unor jocuri gratuite, in timp limitat. Insa mai mult de atat nu poti considera ca ai de castigat bani reali fara vreun efort.

Leave a Reply

\