Google Ads si promovarea site-ului nostru

Google Ads este o alta metoda ce va poate ajuta semnificativ in promovarea site-ului pe care il detineti la momentul actual.

Fiind instrumentul care va ofera cea mai multa „luminozitate” in cadrul celebrului motor de cautare, este foarte important sa intelegem cat mai bine utilitatea acestuia, astfel incat sa il putem utiliza la capacitatea sa maxima.

Asadar, in acest articol, va vom furniza cate informatii cu privire la structura acestui instrument, dar si cum le puteti folosi in avantajul dumneavoastra.

Campania

Campania este cea mai importanta parte din toate etapele Google Ads, tocmai pentru ca in jurul sau se petrec toate evenimentele. Astfel, aici va trebui sa decideti care sunt obiectivele campaniei, dar si criteriile de baza pe care va bazati. Practic, daca doriti ca site-ul dumneavoastra sa fie promovat intr-o anumita limba, aici va trebui sa mentionati toate aceste detalii.

Este foarte important sa fiti cat se poate de explicit si clar in detalii, pentru ca ulterior, campania si reclamele sa fie exact asa cum le-ati dorit. De asemenea, daca va doriti sa creati multiple campanii, cu ajutorul contului Google Ads, acest lucru este posibil, indiferent de natura si particularitatile fiecareia.

Reclamele

Pentru fiecare campanie, va trebui sa creati reclame. In cazul in care va veti adresa mai multor categorii de persoane (de exemplu, produse pentru femei si produse pentru barbati), atunci reclamele ar trebui sa fie structurate pe grupuri de reclame, astfel incat sa apara la cautari atunci cand trebuie.

Practic, daca utilizatorul va cauta produse pentru femei, se vor afisa reclamele pregatite pentru aceasta categorie. In caz contrar, vor aparea reclamele pregatite la categoria pentru barbati. De asemenea, pe parcursul timpului, Google va observa concret care sunt reclamele care „prind” la public, iar acelea vor ramane in primele pozitii ale topului cautarilor Google.

Cuvinte-cheie

Un ultim element al instrumentului Google Ads sunt cuvintele-cheie. Nu uitati ca acestea sa fie cat mai usoare de inteles si aplicat, nu foarte lungi, tocmai pentru ca reclamele dumneavoastra se vor afisa in functie de termenii inserati in cadrul reclamelor.

Astfel, atunci cand un utilizator va insera in rubrica de cautare unul dintre cuvintele-cheie pe care le-ati folosit in reclama, automat anuntul dumneavoastra va aparea in topul cautarilor Google. Asadar, este foarte important ca termenii sa fie simpli, dar totodata uzuali, pentru ca publicul sa va poata descoperi mult mai usor afacerea pe care  detineti.

In finalul articolului, stim ca Google Ads poate reprezenta o adevarata dificultate, mai ales daca inca nu stiti cum sa abordati astfel de instrumente. De aceea, agentia de web design din Timisoara, Project Media, este permanent alaturi de dumneavoastra.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa ne mentionati care sunt particularitatile si problemele cu care se confrunta site-ul dumneavoastra.

Ulterior, echipa va incerca o colaborarea cu dumneavoastra, astfel incat sa reusiti sa depasiti acest prag aparent imposibil. Pentru ca ne dorim sa aveti partea de cea mai buna experienta, membrii echipei vor fi la dispozitia dumneavoastra, indiferent de situatie.

Leave a Reply

\