Husa ideala pentru orice smartphone – caracteristici

Oricine are la ora actuala cel putin un smartphone. Fie ca este acesta mai performant sau mai putin deosebit prin functii, reprezinta un element fara de care viata de zi cu zi ar fi vizibil aglomerata – cel putin la concluzia asta au ajuns cei mai multi.

Telefonul mobil este mai mult ca sigur un gadget dintre cele mai utilizate, poate chiar in mod intensiv. Din acest motiv este necesara asigurarea unei protectii optime, care sa il fereasca de rezultatele nedorite ale cazaturilor, socurilor, zgarieturilor, prafului etc. Prin folosirea lor, intrebuintarea va fi una de durata, poate chiar ireprosabila.

Ideal ar fi ca locul din care sunt achizitionate sa fie un magazin de specialitate, pentru ca acestea ofera de obicei produse de calitate. Desigur, multi vor spune ca au si preturile mult mai mari. Nu este in totalitate adevarat si cel putin stii ca acestea se raporteaza la calitate.

Husa este unul dintre cele mai necesare accesorii, acoperind in totalitate dispozitivul, in afara de ecran. Cum o recunosti pe cea mai potrivita pentru telefonul tau? Iata cateva caracteristici ce ar trebuie sa le detina aceasta:

Model dedicat telefonului tau

In conditiile in care smartphone-urile se gasesc pe piata in modele atat de diversificate, este de preferat sa alegi husa care a fost confectionata special pentru dispozitivul tau. Cand se pliaza perfect pe acesta, ai parte si de mai mult confort in utilizare. Vei vedea apoi ca iar ai de facut alegeri. Ce sa fie mai buna – o husa flip sau una de tip bumper, cu protectie antisoc la colturi?

Tipul materialului

Iata inca un criteriu de avut in vedere. Poate tu esti interesat de un model din silicon cauciucat, aluminiu, policarbonat, din TPU sau piele. Atat timp cat stii ca aceasta prezinta o calitate corespunzatoare, te poti orienta dupa orice tip de husa P9, iPhone, Note etc. – sigur vei gasi orice doresti. Nu uita ca in functie de cat de rezistent si eficient este materialul, vei prelungi si durata de viata a dispozitivului.

 Designul si culoarea

Referitor la aceste aspecte, ai cale libera. Oricum nu iti impune nimeni nimic, dar daca in privinta calitatii e bine sa te orientezi dupa un ghid, aici poti face cum doresti. Un model de husa care sa se plieze atat pe nevoile, cat si pe gusturile tale vei gasi intotdeauna pe stifler.ro, un magazin online specializat in accesorii mobile.

Pretul husei

Nu spune nimeni ca pretul este ultimul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere. In fapt, cred ca cei mai multi se orienteaza mai ales dupa acest criteriu. Traim intr-o tara in care ne ghidam dupa principiul potrivit caruia suntem prea saraci ca sa cumparam ieftin. Sunt de parere ca se aplica mai ales in acest caz. In conditiile in care am facut efortul de a achizitiona un smartphone, pe care nu il gasesti la o suma irelevanta nicaieri, trebuie sa cumperi si elemente de protectie pe masura.

Achizitia unei huse nu ar trebui privita ca o cheltuiala. Din contra, este o investitie, rezultatele constand in durata de viata prelungita a telefonului.

Atat timp cat husa vizata asigura protectia garantata a telefonului, inseamna ca alegerea facuta este cea corespunzatoare. Gasesti modele diversificate de huse, ce indeplinesc toate caracteristicile mai sus mentionate, pe stifler.ro.

Leave a Reply

\