Idei profitabile de afaceri

Cu siguranta in momentul in care nu esti multumit de suma de bani pe care o castigi, iti doresti fie sa iti schimbi locul de munca, pentru a castiga mai multi bani, fie daca ai o suma de bani, te poti gandi sa incepi pe cont propriu o afacere.

Ei bine, suma de bani de care ai nevoie pentru a incepe o afacere, depinde foarte mult de domeniul de activitate in care vrei sa iti deschizi firma, pentru ca va trebui sa dispui in primul rand de resurse materiale, iar apoi trebuie sa ai si o parte din bani pentru a-ti plati angajatii, pana cand firma va incepe sa fie pe plus.

Poti de exemplu, daca nu ai o suma mare de bani la dispozitie, sa iti deschizi o spalatorie auto, si cu siguranta aceasta va avea un real succes, daca preturile oferite pentru spalarea autoturismelor va fi egal cu al firmelor concurente, sau chiar mai mic.

Deasemenea, este foarte important si locul in care este amplasata spalatoria, pentru ca va fi ideal ca aceasta sa fie pe o strada intens circulata, pentru ca autoturismele sa poata avea acces cat mai rapid la spalatorie.

In cazul in care locuiesti la tara, poti sa iti indrepti atentia spre culvitarea lufei, care este o planta din care se obtin buretii vegetali. Cu siguranta tehnologia de crestere a unei astfel de plante nu este una dificila, pentru ca se aseamana foarte mult cu tehnologia de crestere a castravetelui.

Lufa, dupa uscarea va avea un aspect fibros, si deasemenea va avea si proprietati absorbante, precum un burete de baie. Dintr-un fruct de lufa, care are dimensiunile unui castravete, se poate obtine un burete natural, pe care il vei putea vinde mai apoi cu pretul de 10 lei, la magazinele de produse cosmetice.

Tinand cont de faptul ca de pe o cultura de lufa de un hectar, se pot obtine cel putin 50.000 de fructe, atunci facand un simplu calcul, in urma unei recolte, vei putea avea un castig de 500.000 de lei.

Poti sa optezi chiar si pentru un magazin online, care sa comercializeze fie articole de vestimentatie, fie orice alt tip de obiecte, insa pentru a avea o afacere online de succes, aceasta trebuie sa fie cat mai intens promovata.

Poti sa incepi sa iti promovezi magazinul online, in primul rand prin intermediul retelelor de socializare, astfel ca poti de exemplu sa creezi o pagina oficiala Facebook a magazinului tau online, iar acolo sa lasi datele de contact, sa prezinti produsele si preturile acestora.

Poti iarasi sa iti promovezi afacerea in mediul online, prin intermediul unei companii care activeaza in domeniul de optimizare  seo, astfel ca site-ul oficial al magazinului tau online va fi atat de intens optimizat, astfel incat sa apara pe prima pagina cu rezultate oferita de catre Google.

Poti sa iti deschizi chiar si o firma de amenajari interioare, in cazul in care ai cunostinte in acest domeniu, si cu siguranta nu va trebui sa investesti o multime de bani in achizitionarea sculelor si a uneltelor de care ai nevoie.

Ei bine, se pot deschide o multime de firme, si poti incepe mai multe afaceri, chiar daca nu ai un buget foarte mare, insa trebuie sa ai un plan de afaceri foarte bine pus la punct.

Leave a Reply

\