Category Archives: Internet

Esti in cautare de bonusuri fara depunere? Iata ce trebuie sa stii

Oricine este incantat sa auda ca are sansa de a castiga un bonus, de a testa gratuit un joc si alte oferte de acest gen. Daca esti jucator inca neinitiat si auzi despre asta ai avea tendinta sa nu crezi ca exista. Te inseli, exista si chiar a existat o perioada in care astfel de oferte sa spunem erau la ordinea zilei.

La ora actuala acolo unde se mai ofera bonus fara depunere este o metoda de promovare resuscitata sa spunem. Se practica destul de des in trecut insa au si aparut tot felul de scheme ce se doreau a fenta sistemul astfel ca multi au abandonat ideea.

Read More

Ce trebuie sa stii despre o agentie de optimizare seo?

De foarte multe ori, bloggerii se plang de faptul ca nu reusesc sa aiba un trafic atat de mare precum si-ar dori, iar pentru asta cauta tot felul de solutii care mai de care mai eficiente, pentru a reusi sa atraga din ce in ce mai multi vizitatori spre blogul lor.

O astfel de solutie eficienta poate sa fie fara indoiala optimizarea seo, pentru ca actiunile efectuate asupra blogului de catre specialisti, vor face ca intr-un interval de timp destul de scurt, blogul sa inceapa sa aiba din ce in ce mai multe vizualizari.

Read More

De ce sa folosesti WordPress pentru site-ul tau?

In momentul in care ai de gand sa iti creezi un site pentru firma ta, cu siguranta cea mai indicata platforma ar fi WordPress, asa ca in continuare vom discuta despre motivele pentru care ar fi indicat sa alegi aceasta platforma.

Inca din anul 2003, WordPress a devenit un manager de continut, iar in prezent mai mult de 75 de milioane de site-uri sunt construite pe aceasta platforma, care este capabila sa actualizeze si sa acceseze un site intr-un mod dinamic.

Read More