Masajul erotic – intre tabu si beneficii

Unii aleg sa nu vorbeasca despre asta, blamand tot ceea ce tine de acest aspect. Altii frecventeaza saloanele de masaj erotic, ba dezvolta chiar o obisnuinta din asta.

Care este de fapt adevarul? Este vorba de ceva ascuns in spatele prejudecatilor, aduce intr-adevar beneficii sau chiar este un subiect despre care ar trebui vorbit numai in soapta?

Trebuie sa recunoastem ca in societatea actuala nu prea isi mai gasesc locul mentalitatile invechite. Daca ai de gand sa accepti ceva, pur si simplu accepti. Daca nu, nu. Dar sa judeci un anume tip de serviciu prin prisma unor principii morale care pot fi deseori subiective nu este tocmai indicat.

Fie ca alegem sa acceptam sau nu, cert este ca un numar tot mai mare de curiosi sau chiar clienti care au fost deja fidelizati apeleaza la saloane de masaj erotic Bucuresti (si nu numai) pentru a mai scapa de tot ceea ce inseamna agitatie, rutina zilnica, stres si pentru a obtine in acelasi timp cateva clipe de placere.

Exista o serie de beneficii de care pot avea parte cei care aleg serviciile unui salon de masaj erotic Bucuresti. In randurile urmatoare vi le voi enumera, cel putin pe cateva dintre ele.

  1. Relaxare profunda

Se stie inca din vechime ca terapia prin masaj aduce rezultate peste asteptari. Primul lucru pe care il poate face este sa calmeze pe deplin beneficiarul, sa il faca sa se relaxeze, prin tehnici de masaj aplicate asupra intregului corp.

Ce facem insa cu relaxarea pe plan psihic? Ei bine, o sesiune de masaj erotic poate sa relaxeze atât din punct de vedere fizic, cat si psihic. Este vorba de imbinarea tehnicilor de masaj cu cele care vizeaza placerea oferita beneficiarului, tocmai pentru ca acesta sa fie pe deplin deconectat de la rutina zilnica in acest fel, resimtind doar o relaxare profunda, pe ambele planuri.

  1. Imbunatatirea vietii sexuale

Surprinzator sau nu, masajul erotic poate avea un efect curativ asupra unor disfunctionalitati cu care se confrunta cei interesati. Pe plan amoros pot sa apara dificultati chiar si in cuplu, iar in acest caz o reconectare la un cu totul alt nivel poate fi realizata printr-un masaj erotic pentru cupluri.

Realizat cu 2 sau chiar 3 maseuze – cel putin in cadrul salonului de masaj Artemis exista aceasta posibilitate – masajul reuseste sa condimenteze relatia amoroasa a celor doi si le poate imbunatati viata sexuala.

  1. Servicii prestate intr-un ambient intim si discret

Deviza saloanelor de masaj erotic este discretia, prin urmare cei care si-ar putea face griji de parerea unora sau a altora nu au motive sa se priveze de o asemenea experienta. Ca un bonus, sunt asteptati de un ambient intim, in care parca totul invita la placere si relaxare. Tentant, nu?

Pentru cei care pastreaza oarecare dubii si o oarece retinere fata de ideea de a merge la salon, exista si posibilitatea ca masajul sa fie realizat in camera de hotel.

Merita sau nu incercat macar o data? Probabil doar cei care au beneficiat de astfel de servicii si-ar putea da cu parerea, insa curiozitatea probabil ca va ramane si in mintea celor care doar blameaza domeniul si considera tabu acest subiect.

Leave a Reply

\