Pandera.ro te introduce in lumea pensulelor de machiaj

Ustensile de baza, pensulele profesionale desavarsesc si finiseaza machiajul acolo unde isi aduc contributia o mana iscusita si produse de calitate. Nimeni nu poate subestima puterea lor in arta make-up-ului, aceasta sunt, fara doar si poate, indispnesabile acolo unde se doreste conturarea impecabila a trasaturilor si un aspect final desavarsit.

Poate ca ai fost si tu in situatia in care ti-ai achizitionat un nou set de pensule machiaj ieftine, insa nu stii cum le poti pune in valoare cu adevarat. Altfel spus, din lipsa de experienta nu identifici pensula potrivita fardului sau pe cea pentru aplicarea pudrei sau a blush-ului. Drept urmare, consider ca informatiile de mai jos ti-ar fi cu adevarat folositoare.

Pensula pentru aplicarea pudrei

Nu ai cum sa te lipsesti de o pensula mare, pufoasa, indiferent ca este din peri naturali sau din peri artificiali. Chiar si atunci cand aplici pudra in forma compacta, vei observa ca aplicarea este mult usoara si mai precisa cu o pensula pentru pudra.

De regula cutiile de pudra au deja un buretel plat, insa este indicat ca acesta sa fie folosit pentru a corecta micile imperfectiuni de peste zi. In orice caz, nu este recomandat buretelul pentru aplicarea pudrei pe toata fata, sau cel putin cand se doreste un machiaj natural in care produsele sunt armonios si uniform distribuite pe toata suprafata fetei.

Pensula de blush

Pentru o aplicare usoara, specialistii recomanda o pensula cu taietura oblica a firelor de par, chiar daca nu este acasta neaparat un standard de forma. Tot asa si aici, nu conteaza daca este confectionata din peri naturali sau artificiali, cata vreme este de calitate. La fel de important este ca pensula de blush sa aiba jumatate din volumul celei pentru aplicarea pudrei, intrucat vei putea puncta cu usurinta si precizie zonele de interes.

Pensule pentru machiajul ochilor

In cazul machiajului ochilor ar fi bine sa ai cel putin 3 pensule de baza. Cu una lata si plata aplici fardurile pe suprafata pleopei, iar cu una mica, cu peri rigizi si taiati pe diagonala tresezi linii fine de eyeliner sau dermatograf la baza genelor. Pentru estomparea si amestecarea culorilor ai nevoie de o pensula de blending pe care o recunosti destul de usor – are forma de clopotel si este cea mai pufoasa din aceasta categorie.

Pensule pentru buze

Rujul este produsul cel mai popular in randul femeilor, asa ca o pensula potrivita poate face diferenta atunci cand vine vorba de aplicarea acestuia. Sunt recomandate cele cu capac sau cu perie retractabila, pentru ca sigur nu iti doresti sa murdaresti toata trusa de machiaj cu restul de ruj ramas pe pensula. Ideal ar fi ca primul strat si baza sa contureze si sa defineasca frumos forma buzelor, chiar daca pe parcursul zilei vei mai aplica cate un strat folosind batonul de ruj direct pe buze.

Pensula pentru fond de ten

La acest capitol lucrurile sunt mult mai lejere, in sensul ca nu este gresit sa aplici fondul de ten cu un buretel special pentru un aspect natural, in viata de zi cu zi. In cazul machiajului pentru ocazii sau evenimente spciale, pensula pentru aplicarea fondului de ten isi face treaba cel mai bine, in ideea ca nu lasa la vedere nici cea mai mica imperfectiune.

De unde cumperi pensule profesionale de machiaj?

Ideal ar fi sa identifici site-uri de specialitate care comercializeaza produse de calitate realizate din materiale prietenoase cu pielea, la preturi accesibile tuturor buzunarelor. Pandera.ro reprezinta un exemplu in acest sens si totodata recomandarea mea din mediul online, mai ales pentru incepatoare, carora le va fi mai usor sa desluseasca universul pensulelor de machiaj.

Leave a Reply

\