Pantofii ideali in functie de tinuta, culoare si sezon – cheia pentru asortarea corecta a acestora

Baza tinutelor barbatesti o constituie incaltamintea, oricare ar fi stilul adoptat – casual, elegant sau sport. Sigur si partea masculina tinteste spre alcatuirea unor tinute ireprosabile, deseori depasind cu mult asteptarile celor din jur prin alegerile inspirate pe care le face.

Astfel, orientarea dupa tendintele modei, alegerea calitatii si alte astfel de criterii sunt in topul listei create de un barbat care tine cu adevarat la imaginea sa.

Pantofii si tinuta

Fara doar si poate, trebuie sa existe un echilibru intre imbracaminte si incaltaminte, lucru general valabil. Aceasta din urma poate da o cu totul alta alura barbatilor, un aer de eleganta greu de egalat.

O pereche de pantofi eleganti barbati atent aleasa are puterea de a modifica in totalitate aspectul unei tinute. De multe, ori banalitatea cu care este aleasa imbracamintea poate fi reparata prin completarea sa cu incaltamintea corespunzatoare.

Adeptii tinutelor elegante, mai ales din sfera business, trebuie sa aiba in garderoba doua tipuri de pantofi: Brogue si Oxford. Daca cei dintai se preteaza indeosebi tinutelor smart – casual, cel putin combinatiilor de blugi si camasa alba, cealalta varianta se incadreaza fara limite in orice se defineste ca tinuta eleganta.

Simplitatea ce ii caracterizeaza este cea care defineste practic aceste tipuri de pantofi. Ii recunosti usor dupa ochiurile de sireturi apropiate unele de altele, mai ales in partea superioara.

In cazul in care te incadrezi in categoria celor cu inclinatii spre tinutele casual, sigur vei gasi printre modelele de tip loafer solutia potrivita. Pentru sezonul rece potrivite sunt si ghetele Chelsea.

Diferenta dintre cele doua modele o face lipsa sireturilor inlocuite de elasticul atasat in zona gleznelor in cazul ghetelor. Rolul acestui detaliu este de a spori confortul pe timp de iarna, poate chiar si motivul pentru care acest tip de incaltaminte reprezinta un must  have al sezonului.

Nici adeptii tinutelor sport nu au fost uitati de producatorii unor linii de incaltaminte de calitate, precum sunt articolele comercializate de brand-ul ANNA CORI. O optiune pentru tinutele lejere de peste zi sau pentru plimbarile din weekend, sunt pantofii tip sport, ideali in orice vreme, atat in combinatie cu o camasa, cat si cu un tricou polo.

Pentru a nu cadea insa in banal, recomandarea celor de la ANNA CORI este de a evita negrul pe timp de vara. Pielea naturala constituie materialul ideal in privinta acestora, dar si a categoriilor anterior mentionate, din numeroase motive. Capacitatea sa de a-si pastra aspectul placut pentru un timp indelungat si confortul asigurat picioarelor sunt cele mai importante dintre acestea.

Pantofii si culoarea

Multi au tendinta de a alege intotdeauna negru, fara interes de a armoniza cromatica optand si pentru alte variante de nuante. Intr-adevar, negrul este usor de asortat, defineste eleganta si reprezinta mereu o alegere sigura.

Dar care mai este rolul celorlalte culori in acest caz? Nuantele de maro, castagna, crem, matone sau albastru vin ca o completare pentru cei care doresc sa obtina un look de exceptie. Astfel de optiuni reprezinta plusul de care un barbat poate avea nevoie in dobandirea unui aer de eleganta si seriozitate de-a dreptul dominant.

Daca te atrage un astfel de punct de vedere, indrazneste sa cumperi si altceva decat clasicul negru. De altfel, stilurile vestimentare de actualitate pun accent pe creativitate si autenticitate.

Intra pe annacori.com daca esti interesat de o pereche de pantofi eleganti barbati care sa se ridice peste asteptarile tale, atat in ceea ce priveste completarea tinutei, culoarea, cat si anotimpul cel mai potrivit pentru a fi purtati.

Leave a Reply

\