Parfum De Dama Givenchy Absolutely Irresistible Eau De Parfum 30ml

Casa Givenchy a aparut in anul 1952 moment in care contele Hubert James Marcel Taffin de Givechy a hotarat ca este momentul sa isi faca simtita prezenta in industria fashion. Designerul francez a fost inconjurat de designeri in familie iar strabunicul sau din partea mamei a fost designer costumier.

Stra stra bunicul sau a creat decoruri pentru marea Opera din Paris. Fondatorul brandului a lucrat cu Pierre Balmain si cu Christian Dior dar si alaturi de designerul Elsa Schiapparelli din anul 1847 si pana in anul 1951. Din anul 1952 Givenchy a deschis propria casa de moda in Plaine Manceau din Paris.

Prima colectie s-a numit Bettina Graziani. Avand doar 25 de ani el a fost cel mai tanar creator de moda din industrie din Paris. Chiar daca primele colectii au fost realizate cu materiale ieftine pentru ca avea un buget redus clientii sai s-au delcarat interesati de creatiile sale.

Creatorul a intalnit-o pe Audrey Hepburn in anul 1953 si a realizat toata garderoba pe care aceasta o purta in filme. Ulterior a creat si primul parfum tot pentur aceasta vedeta si s-a restran in anul 1995.

Parfum De Dama Givenchy Absolutely Irresistible Eau De Parfum 30ml este un parfum de dama floral lansat in anul 2008 si caracterizat prin rafinament. Notele de varf sunt reprezentate de fructe rosii, mandarine si ardei. Notele de mijlocul sunt floarea de portocal, iasomia si heliotropul. Notele de baza sunt cedrul, patchouli si ambra.

Mixul este cu siguranta unul irezistibil si daca ne referim strict la aspectul sticlei concluzia este aceea ca inca din ambalaj acest parfum transmite senzualitate si putere. Discutand despre notele de varf putem trage imediat concluzia ca avem in fata un parfum exotic datorita continutului de ardei.

Mandarina si fructele rosii sunt potentate perfect de o aroma consimentata si tare. Se stie ca ardeiul si rosul in general sunt asociate cu foc, caldura si pasiune. Acest parfum este destinat femeilor pasionale si indraznete care stiu exact ce isi doresc de la viata.

Dupa ce aroma de varf se estompeaza in aer ea face loc notelor de mijloc florale. Iasomia si floarea de portocal se imbina perfect cu heliotropul. Acesta din urma este o planta verde si fresh care va potenta celelalte doua plante si va avea doar note subtile fara sa iasa in evidenta.

Chiar daca prezenta heliotropului este foarte discret acest lucru nu reprezinta o problema. Vei descoperi ca el este cel care creaza magia in timp ce dispare usor in spatele iasomiei.

Notele de baza sunt exotice. Ambra si cedrul sunt elemente lemnoase si condimentate in timp ce patchouli este unicul element floral inclus in aroma finala.

In realitate vei putea sa le simti pe toate la adevaratul lor potential pentru ca chiar daca notele de varf dispar repede ele raman in umbra de unde scot din cand in cand capul pentru a aminti ca in reteta ardeiul a fost prezent. Formula este una foarte fericita pentru ca a fost adorata de femei inca de la prima aparitie  pe piata.

Leave a Reply

\