Printesa, selfie-ul si coroana

„Fericirea unei femei nu consta in dorinta de a fi iubita, ci dimpotriva, in cea de a se simti dorita!” este una dintre replicile de film care mi s-au parut de-a dreptul revelatoare. Nu numai atat, dar e unul din acele lucruri care m-au facut sa imi dau seama si de felul in care functioneaza videochatul, pe ce fundamente se bazeaza.

Sunt multe femei care doresc sa lucreze intr-un studio videochat pentru ca vor sa se simta dorite, apreciate si tratate ca niste zeite. Iar componenta financiara este in cazul lor mai mult un bonus, care parca le face sa le placa si mai mult aceasta activitate.

Nu spun ca femeile care lucreaza intr-un asemenea domeniu sunt narcisiste, ci doar isi cunosc pe deplin valoarea, inteligenta si frumusetea si doresc sa profite la maximum de ele. Au trecut de mult de etapa in care doreau sa faca doar niste poze si selfie-uri, ci doresc sa fie considerate niste adevarate regine si, eventual, sa li se puna o coroana.

Spun acest lucru pentru ca una dintre cele mai bune prietene ale mele a inceput sa lucreze nu demult in acest domeniu, chiar la studioul Be You. O sa ii spun Casandra, dar acesta nu e numele ei adevarat. Inca de cand o cunosc a fost o fata inteligenta si extrem de cocheta. A fost fix genul acela de fata care putea sa ii faca pe colegii nostri de la facultate sa faca orice ar fi dorit ea, si mai ales, oricand.

Au fost de-a lungul timpului foarte multe lucruri amuzante pe acest subiect, dar nu mai au importanta. Cert e ca a avut dintotdeauna o putere de atractie incredibila, cum nu am vazut decat la starurile internationale. Totusi, din cate am observat-o, la un timp a inceput sa devina plictisita de aceste jocuri puerile si mi-a marturisit ca si-a luat un nou job.

Cand tocmai voiam sa o intreb de ce a ales sa faca acest lucru, mi-a spus ca s-a plictisit de aproape orice din viata ei si are nevoie de ceva care sa o impulsioneze. Asa ca mi-a marturisit cu zambetul pe buze ca s-a angajat la un studio de videochat si ca nu regreta deloc alegerea facuta.

Mi-a spus ca in sfarsit a ajuns sa se simta ca o printesa rasfatata si ca nu mai are nevoie de nimic altceva in acest sens. Deja ar avea, numai dupa cateva luni de activitate 5 admiratori care ii sunt inca si acum fideli. Ar fi ajutat-o foarte mult cu stima sa de sine, iar, in plus, i-ar aduce multi bani, pe care se gandeste serios sa ii investeasca in businessul propriu.

Cu toate ca poate v-am creat imaginea unei femei narcisiste si capricioase, ea nu este deloc asa, ci e mai degraba o fata care are nevoie constanta de cineva care sa ii fie alaturi si sa o faca sa se simta apreciata, dorita. In plus, este o fata extrem de inteligenta, care, orice ar face, are niste motive foarte bine intemeiate. In plus, doreste sa isi depaseasca conditia, iar drumul spre independenta e ca si asigurat.

In acest caz, este oare videochatul o portita spre marea libertate si individualism?

Leave a Reply

\