Sfaturi pentru a-ti pune ochii in evidenta

Se spune ca ochii cei mai frumosi sunt cei care te privesc cu dragoste, asa ca este lesne de inteles de ce barbatii se indragostesc in fiecare zi de ochii partenerelor lor.

In cazul in care iti doresti ca partenerul tau sa fie mereu incantat de ochii tai, in cele ce urmeaza poti descoperi cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti pui ochii in valoare.

Gene intoarse

Se spune ca genele intoarse pot face minuni pentru ochii tai. In cazul in care genele nu sunt suficient de lungi si de curbate natural, poti incerca un mic truc cu ajutorul aparutului de intors gene; iar in acest fel ochii tai vor parea mai mari.

In cazul in care iti doresti ca acestea sa ramana curbate pentru o zi intreaga, va fi nevoie sa incalzesti putin cu un foehn clestele de ondulat.

Alb in colturile interioare

Putin fard mai deschis aplicat in colturile interioare ale ochilor, special ales de pe Make Hot iti va lumina privirea si iti va face ochii sa para mai mari. Este necesar sa aplici putin fard sau chiar sa folosesti un creion dermatograf, in nuante de roz pal sau alb sidefat.

Defineste genele inferioare ale pleoapei

Pentru a defini genele inferioare ale pleoapei trebuie sa stii ca se aplica putina mascara pe genele inferioare, din cauza faptului ca mascara este produsul perfect atunci cand vrei ca ochii tai sa arate deosebit.

Este insa important sa ai grija cum folosesti aceasta metoda, pentru ca genele tale pot fi incarcate foarte tare. In ceea ce priveste modul in care se aplica mascara, mentionam faptul ca acest produs este aplicat prin miscari verticale; iar in acest fel genele vor fi evidentiate foarte discret.

Pune accent pe sprancene

Forma sprancenelor este foarte importanta pentru ochii tai, dar si pentru expresia faciala, motiv datorita caruia este extrem de important sa le pensezi sau sa mergi la un salon de cosmetica in momentul in care observi ca incep sa creasca primele fire in plus.

Daca pana in clipa de fata nu te-ai mai pensat singura, este necesar sa mergi la salon, pentru ca specialistii iti vor pune in valoare ochii asa cum trebuie.

Contureaza-ti ochii corespunzator

Un dermatograf maro inchis sau negru va face ca ochii tai sa para mai mari, din cauza faptului ca va realiza un contrast puternic intre albul ochilor si produsul folosit.

Alege doar produse de calitate

Atunci cand trebuie sa iti alegi produsele pentru machiaj, este extrem de important sa folosesti doar produse de cea mai buna calitate, motiv pentru care iti recomandam sa iti indrepti atentia cu incredere spre Make Hot, de unde iti poti alege cele mai bune farduri pentru pleoape, cele mai bune rimeluri, cele mai bune dermatografe. Practic aici gasesti cele mai bune produse pentru machiajul ochilor si nu numai.

Folosind doar produse de cea mai buna calitate pentru machiajul ochilor, acestia vor arata perfect, si in mod evident pentru partenerul tau va fi o bucurie sa iti priveasca ochii.

Leave a Reply

\