Sfaturi pentru cei noi in cercul pariurilor sportive – cum faci un bilet cat mai sigur

Daca esti nou in acest cerc al pariorilor, ai nevoie de un mic instructaj. Pentru inceput, trebuie sa stii ca nu exista bilet sigur niciodata. La pariuri sportive lucrurile stau putin diferit – totul tine de norocul si intuitia ta. Bineinteles, acestea vor fi stimulate si perfectionate in timp.

In primul rand, tot ce trebuie sa faci este sa te informezi cu privire la avantajele pe care le prezinta casele de pariuri active pe piata. Indiferent de casa de pariuri careia ii vei fi fidel, vei beneficia de un bonus de bun venit.

Acesta este reprezentat printr-o suma de bani pe care, indiferent de rezultatul primului tau pariu, nu o vei pierde.

Reguli nescrise general valabile la pariuri sportive

In primul rand, un bilet este compus dintr-un numar de meciuri alese de tine. Un prim sfat ar fi sa nu pui un numar foarte mare de meciuri pe un bilet. De ce? Avand in vedere ca nu poti garanta pentru castigul unei echipe, niciodata pronosticul nu va fi 100% sigur, cel mai bine e sa mergi doar pe cele ce prezinta o mai mare siguranta pentru tine.

Nu uita de cote! Cotele reprezinta corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata. Acesta sunt alese de catre tipsteri – pe viitor le poti stabili chiar tu.

Daca alegi sa pariezi direct de pe Cota2.ro, fii atent la cota fiecarui meci. O regula general valabila este urmatoarea – o cota mai mare, in cazul unei victorii, reprezinta castigarea unei sume de bani mai mica – in cazul uneia mai mici, lucrurile se inverseaza.

Biletul zilei – ce avantaj prezinta?

Probabil ai auzit si tu de biletul zilei. Acesta este gata facut, adica are deja alese meciurile pe care tu pariezi in functie de echipe.

Biletele zilei, daca alegi sa pariezi zilnic, iti vor antrena atat intuitia, cat si norocul. Mai pe scurt, vei sti ce aspecte trebuie sa urmaresti atunci cand pariezi. Nu in ultimul rand, poti vedea aici biletul zilei castigator de la tipsterii cota2.ro.

Cum pariezi?

Pentru un pariu cat mai sigur, trebuie sa ai in vedere cateva criterii definitorii ale echipei si a meciului propriu zis. Pe langa cote si ponturi, urmareste si:

          Starea vremii din ziua in care va avea loc meciul.

          Jucatorii ce vor lipsi de la meci.

          Daca intre timp s-au schimbat suporterii echipelor.

          Rezultatele anterioare ale meciurilor dintre cele doua echipe.

          Starea gazonului pe care se va desfasura meciul.

          Cat de odihnite sunt cele doua echipe.

          Rezultatele individuale precendente ale echipelor.

Poate unele aspect enuntate anterior iti par absurde sau banale. Sa stii ca, de exemplu, daca una dintre echipe vine din deplasare sau de dupa un meci greu, iar jucatorii nu s-au putut odihni corespunzator, se poate afla in mare dezavantaj fata de cealalta.

Astfel, tot de ce mai ai nevoie e un site sursa de unde poti culege o mare parte din informatiile enuntate anterior. O recomandare in acest sens este https://cota2.ro/ – vei observa cum, in timp, castigurile tale vor creste considerabil.

Leave a Reply

\