Stiluri de mobilare a livingului in tendinte

Se estimeaza ca durata de viata a unei canapele este de pana la 8 ani, atunci cand beneficiaza de o intretinere corespunzatoare, cu toate ca uneori nu uzura este motivul pentru care se cere inlocuita, ci faptul ca modelul nu mai este de actualitate.

Este locul in care te relaxezi cand iti servesti cafeaua, cand te uiti la TV, cand simti nevoia sa te intinzi atunci cand esti obosit si altele sunt situatii in care canapeaua este aliata ta. Este parte din decorul livingului, cel care se cere mobilat in asa fel incat sa iti asigure confortul deplin.

Poate ca intentia ta este de a renova complet aceasta incapere, de a-i da un cu totul alt aer, caz in care vei avea nevoie si de o canapea, respectiv de piese de mobilier noi. Intrucat este vorba despre camera de zi, te poti orienta fie dupa o canapea individuala, fie dupa un set completat de fotolii.

Indiferent care sunt planurile tale, intotdeauna trebuie sa te raportezi la dimensiunile spatiului pentru a lua deciziile cele mai potrivite, respectiv pentru a nu incarca decorul.

De asemenea, te poti asigura ca mergi in directia potrivita orientandu-te dupa recomandarile expertilor, respectiv urmarind tendintele de actualitate.

De stiut inainte de a cumpara mobila pentru living

Este optim sa ai in minte un concept creativ privind aspectul final al livingului pentru a te putea orienta dupa mobilierul potrivit. In acest mod iti va fi mai usor sa te raportezi la elementele potrivite de mobilier.

Daca nu ai insa niciun punct de plecare, iti recomand sa arunci o privire asupra optiunilor de mobilare propuse pe site-ul primobila.ro. Gasesti in cadrul acestuia atat canapele, cat si seturi completate cu fotolii, dar si alte piese de mobilier interesante.

Stilurile spre care iti poti indrepta atentia sunt variate. Dintre optiunile in trend in acest an amintesc: stilul industrial, retro, scandinav, nautic. In functie de preferinte si necesitate, poti avea in vedere si piese de mobilier ce se pliaza pe stilul dorit.

Spre exemplu, o canapea extensibila poate fi o alegere inspirata in decorul unui living in stil industrial. In functie de model poti sa alegi si alte tipuri de canapea pentru a completa un ambient primitor, deosebit.

In principiu este esential ca inainte de toate sa alegi stilul, iar apoi in functie de acesta iti va fi mai usor sa te orientezi dupa culorile potrivite, dupa materialele care sa rezoneze cu restul decorului.

Spre exemplu, o canapea gri este potrivita pentru stilul retro, una cu perne care sa fie in acelasi ton, dar intr-o culoare mai calda. Cand culorile contrasteaza, efectul vizual este de impact. Gasesti optiuni de mobilare interesante si in portofoliul Primobila.

Revin la ideea referitoare la dimensiunile camerei si doresc sa trag un semnal de alarma asupra atentiei pe care trebuie sa o acorzi alegerii mobilei.

Intr-o camera mica va fi preferat un mobilier minimalist si invers in cazul unei camere mari. In acest sens insa te pot sfatui si expertii, astfel ca alegerea pe care o faci sa fie cea mai potrivita. Gasesti aici canapele si solutii de mobila variate, la costuri rezonabile.

Leave a Reply

\