Videochatul e pentru oricine!

Toată lumea știe că videochatul e un domeniu din care se câștigă foarte bine. Din ce în ce mai multe tinere se apucă de acest job și ajung să aibă salarii foarte mari de la vârste destul de tinere.

Dar cine a spus că videochatul este doar pentru tinere? Nimeni nu a impus niciodată vreo limită de vârstă pentru acest domeniu, sau vreo experiență necesară. Videochatul este pentru oricine își dorește să facă o schimbare drastică în viață.

La fel a fost și în situația Loredanei, o femeie de 35 de ani care lucrează de 5 ani în acest domeniu și declară că este foarte mulțumită.

„7 ani am lucrat drept contabilă într-o firmă din capitală. Nu pot spune că nu am fost mulțumită de condițiile de acolo sau să mă plâng de salariu, însă știam că nu e tot ce pot, știam că nu e ce vreau.

Multor oameni li se întâmplă ca după o vârstă să-și dea seama că fac ceva ce nu li se potrivește deloc și decid să facă o conversie profesională după 30 de ani. La fel a fost și cazul meu. Într-o zi pur și simplu am luat decizia să schimb ceva și am renunțat. Prietenii și familia mi-au zis că nu sunt normală, că sunt inconștientă că iau asemenea decizii și mă rugau să nu renunț. Nu i-am ascultat, și nu regret asta.

La început nu am știut exact ce vreau să fac, nu știam către ce să mă îndrept, știam doar că vreau altceva. Din întâmplare am dat peste o reclamă pentru Live Studio și mi-am zis să încerc. Doar ce se putea întâmpla? Nimic rău, am fost la interviu și am rămas impresionată de colectivul și condițiile de acolo.

Permanent, nu făceam nimic altceva decât să compar condițiile din vechiul meu loc de muncă, cu condițiile de la Live Studio. Începând cu lux și până la colectivul de nota 10, pot spune că am rămas pe deplin impresionată.

Alexandra, managera studioului, a fost foarte drăguță cu mine și nu a părut deranjată de faptul că aveam deja 30 de ani. Mi-a spus că zilnic vin fete din toate categoriile de vârstă și toate categoriile sociale, însă acesta nu este un criteriu atunci când angajează fete noi. Criteriile erau în primul rând seriozitatea și perseverența împreună cu dorința de a face ceva nou, de a ne depăși.

Live Studio este unul dintre cele mai bune studiouri din capitală, iar asta se datorează în mare parte modelelor care lucrează aici. Se fac permanent angajări videochat, pentru că se caută minți inovative, creative și deschise spre nou.”

Așadar, dacă tu consideri că beneficiezi de una dintre aceste calități, atunci nu mai sta pe gânduri și mergi acum la un interviu. Nicioadă nu e prea târziu să faci o schimbare în viața ta, mai ales dacă nu ești fericit.  Live Studio este în căutare de noi fete dornice să-și schimbe viața și să se autodepășească!

Leave a Reply

\